FORMACIÓ I COMPLEMENTS

SBR Open Team és molt més que entrenament pur. Som conscients de la necessitat de formar esportistes i oferir uns complements que sumin a l’experiència de l’entrenament.

FORMACIÓ: Tallers presencials

Us ha passat mai fer unes sèries o transicions a certa intensitat i no conèixer el significat dels indicadors? Ets nou al Training Peaks i necessites un resum?

Els nostres esportistes van rebent formació sobre temes relacionats amb l’entrenament, perquè no tot és fer esforç físic, també cal entendre els motius. Puntualment s’organitzen xerrades o tallers pràctics amb l’objectiu d’aprendre temes nous.

FORMACIÓ: YouTube canal privat

Molts entrenaments es graven en vídeo, alguns també passen per una edició posterior, introduint comentaris tècnics. Tot això va engreixant una videoteca privada, a la qual tenen accès els esportistes.

logo youtube

PROVES DE RENDIMENT

Durant l’any anem proposant proves que evaluen l’evolució i rendiment esportiu. Algunes tenen un cost afegit, degut a la seva naturalesa. Entre alguns exemples podem destacar:

  • Prova d’esforç mèdica amb gasos, opcional lactat.
  • Tests de potència de bicicleta.
  • Tests de tasa de fatiga a la cursa a peu.
  • Aerofit per llarga distància: balanç aerodinàmic i potència.
  • Estudi del rendiment en condicions de calor i humitat.

foto tests

TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES

La llicència federativa inclou una pòlissa d’accidents i de responsabilitat civil, la qual cosa és molt recomanable per l’esport que practiquem. Facilitem aquest tràmit com a club i així poder comptar amb un preu reduït respecte les llicències independents. Actualment, hi ha dues modalitats:

  • Llicència activitat: cobreix a Catalunya.
  • Llicència única: cobreix a Espanya i també a Europa sol·licitant una autorització.

llicencies 2018