L’equip

FILOSOFIA DE L’EQUIP

Es tracta d’un equip que prioritza les accions de grup i el compartir bons moments d’entrenament. També tenim esportistes que han anat a l’Ironman de Kona! Però davant de tot, som una família!

ENTRENADOR

Per la temporada 2019 s’incorpora Oriol Gili a la direcció tècnica de l’equip, ocupant-se també del seguiment online, presencial i organització dels training camps. L’Oriol té 15 anys d’experiència en el món de l’entrenament i a més, podem destacar la seva formació acadèmica:

  • Enginyer Industrial Superior (UPC).
  • Master in Sport Management (Cruyff Institute).
  • Entrenador de Triatló nivell II, titulació oficial amb registre ROPEC nº1269.

Com a esportista, es tracta d’un triatleta molt polivalent tant en curta com en llarga distància, lluitant sempre per posicions destacades. A la prova reina, l’Ironman, té una marca personal de 8:54h. És un perfil, que aporta simultàniament la visió d’esportista i d’entrenador.

847383_748613_1561491629938

¿T’AGRADARIA ENTRENAR AMB NOSALTRES?

Ens agradaria obrir-te les portes, per això no dubtis en contactar i vine a veure un entrenament per conèixer el grup i la nostra metodologia.

Si ja comptes amb certa experiència en triatló, qualsevol moment de l’any és bo per entrar a l’equip. Si el que busques és iniciar-te, també et podem ajudar, però en aquest cas no t’ho pensis i comença a entrenar aviat, en pretemporada, doncs al març ja comencen les competicions i els entrenaments són més específics.

No tenim cap requisit mínim d’entrada, simplement demanem compromís d’assistència i alegria. Si vas just a l’aigua, també et podem ajudar amb entrenaments individuals fins que puguis seguir el ritme dels entrenaments a la piscina.