ENTRENAMENTS

Oferim entrenaments presencials de grup de natació, ciclisme, cursa a peu i transicions.

ENTRENAMENTS PRESENCIALS

Cada setmana hi ha un entrenament de natació i una sessió a pistes d’atletisme. Un cop al mes es realitza un entrenament amb bicicleta, que pot ser des de Mataró o bé aprofitem per fer una excursió cap a noves carreteres.

També donem la opció de complementar amb altres entrenaments de reforç.

Durant l’any, s’organitzen training camps, que són l’excusa perfecta per viatjar una mica. Es programen dates i a les reunions d’equip s’acaba de decidir el lloc, com per exemple França, Balears, Canàries o bé caps de setmana a indrets catalans.

SEGUIMENT ONLINE

Cada esportista disposa d’un compte de Training Peaks connectat a l’entrenador. Segons si ha escollit el perfil de curta o llarga distància, s’integra a una planificació de grup que està activada permanentment i es va actualitzant segons un calendari de competicions. En el cas que l’esportista desitgi un seguiment personalitzat, també és possible, aleshores té accès a una planificació individual segons el seu propi calendari. En resum, hi ha tres opcions disponibles:

  • Planificació de curta distància.
  • Planificació de llarga distància.
  • Planificació personalitzada.

mobile-APP

PREU

La quota actual d’entrenaments inclou 9 sessions presencials cada mes, repartides entre natació, ciclisme i cursa a peu. També el seguiment online amb el training peaks i 3 training camps que s’organitzen durant l’any.

Els pagaments es carreguen per rebut domiciliat segons tres modalitats a escollir:

a) Quota trimestral bonificada de 135€ (IVA inclòs). Trimestres naturals de gener a març, abril a juny, juliol a setembre, octubre a desembre.

b) Quota mensual bonificada de 55€ (IVA inclòs).

c) Quota no bonificada, format «grup d’entrenament» de 65€/mes (IVA inclòs).


Les quotes bonificades són possibles gràcies al patrocinador «SBR Store» i per accedir a les ajudes de patrocini en format de reducció de la quota d’entrenaments, cal cumplir amb els següents requisits:

  • Tenir llicència activa, del club de triatló «SBR Open Team». 
  • Participar a les competicions sota el nom de «SBR Open Team». 
  • Competir amb l’equipació oficial «SBR Open Team».